Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю Кібербезпека

Добавлено: 02.05.2018 Переглянуто: 1257


27 квітня 2018 року на базі Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю “Кібербезпека”.

За результатами відбіркового конкурсу, серед більш ніж 60 робіт з усієї України, для участі на ІІ етапі було відібрано 20 наукових робіт.

Курсант 5 курсу кафедри Захисту інформації та кіберзахисту факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Марчук Олександр Віталійович під керівництвом доктора технічних наук доцента кафедри Чевардіна Владислава Євгенійовича представив наукову роботу “Методи генерації псевдовипадкових послідовностей на основі перетворень еліптичної кривої”. За результатами конкурсу курсант Марчук О.В. був нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Перед особовим складом Військового інституту привітав переможця ТВО начальника інституту полковник Тарасов Віталій Віталійович.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх