Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 30.04.2018 Переглянуто: 1522


28 квітня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів, їх батьків та вихованців Київського військового ліцею ім. Івана Богуна.

Провідний військовий виш з підготовки військових фахівців за пріоритетними спеціальностями: Кібербезпека, Інформаційні системи та технології, Комп'ютерні науки, Телекомунікації та радіотехніка, за традицією гостинно прийматиме у своїх стінах всіх хто мріє стати курсантом навчального закладу та отримати у майбутньому професію військового.

Відвідувачам закладу було продемонстровано ряд навчальних фільмів про військовий інститут, слайд-презентацію та музей інституту. Абітурієнти мали змогу поспілкуватися та задати питання заступнику начальника інституту з навчальної роботи полковнику Сілку О.В., викладачам та курсантам.

Гості побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні літальні апарати і зброю, яка зараз використовуються в зоні АТО, і на якій навчаються майбутні офіцери. Курсанти вишу продемонстрували окремі елементи бойової армійської системи: тактико-спеціальну, гірську, рукопашну підготовки.

Ознайомилися майбутні абітурієнти та їх батьки із умовами проживання та організацією харчування курсантів.

Зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що все молодих людей прагне здобути високо-фахову військову та інженерну освіту в галузі інформаційних та телекомунікаційних технологій, пов’язати своє майбутнє із справою захисту нашої держави.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх