Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Завершення посиленої підготовки курсантів-випускників 2018 року

Добавлено: 28.04.2018 Переглянуто: 1500


Завершилася посилена підготовка курсантів-випускників всіх спеціальностей, яка протягом чотирьох тижнів, за всебічною підтримкою Головного управління зв'язку Збройних Сил України, проводилася на базі військової частини А0415.

Посилена підготовка передбачала підвищення курсантами рівня власних навичок з основних предметів бойової підготовки та підготовки випускників до подальшого проходження служби на офіцерських посадах у військах.

Розпочалася посилена підготовка із занять з керівництва повсякденною діяльністю військ. Майбутнім офіцерам довели керівні документи щодо порядку прийому справ та посади, озброєння та військової техніки, їхнього списання. Залучалися курсанти до проведення сезонного-технічного обслуговування озброєння та військової техніки, підготовки об’єктів парку до експлуатації у весняно-літній період.

Під час проходження фахового блоку курсанти-випускники в польових умовах практично відпрацювали питання із розгортання та інженерного обладнання елементів пунктів управління та порядку їх охорони. Розгорнули вузли зв'язку, лінії прямого зв'язку та лінії прив'язки та практично виконали функціональні обов'язки за посадами на вузлах зв'язку пунктів управління різних рівнів.

Заняття з бойового застосування підрозділів зв'язку акумулювали в собі теоретичні знання та практичні навички, які випускники отримали в інституті за весь час навчання.

Після згортання вузлів зв'язку пунктів управління, був проведений комплексний екзамен за предметами загальновійськової та фахової підготовки. Результати контрольного заходу свідчать про ефективність проведення посиленої підготовки з курсантами-випускниками.

Проведена посилена підготовка надала змогу не тільки закріпити практичні навички, а й навчити майбутніх офіцерів правильно планувати та організовувати роботу підлеглого особового складу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх