Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

Добавлено: 25.04.2018 Переглянуто: 1009


На кафедрі Технічного та метрологічного забезпечення факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації з питань технічного забезпечення військ зв'язку.

Впродовж двох тижнів офіцери вдосконалювали знання з керівних документів щодо організації технічного забезпечення військ зв'язку, порядку експлуатації та повірки засобів вимірювань, питанням списання та ремонту засобів зв'язку.

Особливу увагу під час навчання було приділено наданню слухачам навичок, які ґрунтуються на досвіді проведення Антитерористичної операції на сході України.

Також були організовані заняття за участю керівництва військ зв'язку Збройних сил України, де були обговорені проблемні питання технічного та метрологічного забезпечення.

Наприкінці курсів слухачами було успішно складено комплексний випускний іспит, за результатами якого офіцери отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Бажаємо випускникам курсів успіхів та подальших досягнень у військовій кар’єрі!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх