Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військово–патріотичний вишкіл допризовної молоді «Захисник України»

Добавлено: 22.04.2018 Переглянуто: 1044


21-22 квітня 2018 року на базі ПОДОЦ «Маяк» було проведено військово-патріотичний вишкіл допризовної молоді «Захисник України». В ньому приймали участь команди Полтавських вищих навчальних закладів, таких як: Українська медична стоматологічна академія, Полтавський університет економіки і торгівлі, Полтавська Державна аграрна академія, Полтавський педагогічний державний університет, Полтавський Національний технічний університет та з інших Вищих навчальних закладів Полтави. Також у проведенні вищезазначених змагань взяла участь команда курсантів ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут. Взагалі було близько 120 осіб.

Команди змагалися в таких напрямках військової підготовки:

1. Тактика малих груп

2. Вогнева підготовка

3. Індивідуальна підготовка стрілка

4. Колона на марші, десантування з техніки

5. Основи тактичної медицини

6. Тактика бою в населеному пункті

7. Основи виживання (облаштування табору, налагодження переправи через умовну водойму).

За підсумками проведених змагань з військово-патріотичного вишколу допризовної молоді «Захисник України» курсанти Військового коледжу сержантського складу посіли перші місця з таких видів: Вогнева підготовка та Основи виживання (облаштування табору, налагодження переправи через умовну водойму).

Подібні заходи сприяють підвищенню польового вишколу курсантів, фізичної витривалості та сили а також розширює коло знайомств та сприяє військово-патріотичному вихованню студентської молоді.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх