Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Проведення тактико-спеціальних занять з курсантами випускних курсів

Добавлено: 18.04.2018 Переглянуто: 1438


Курсанти п’ятого курсу під керівництвом викладачів кафедри бойового застосування підрозділів зв'язку факультету бойового застосування систем управління та зв'язку, проходять фаховий блок посиленої підготовки випускників з тактико-спеціальної підготовки в польових умовах на базі військової частини А0415 та батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Курсанти-випускники в польових умовах вдосконалюють теоретичні знання із призначення та складу пунктів управління різних рівнів, практично відпрацьовують питання з розгортання та інженерного обладнання елементів пунктів управління та порядку їх охорони.

До відпрацювання питань розгортання залучаються викладачі випускових кафедр інституту та інструктори батальйону забезпечення навчального процесу.

Досвід отриманий курсантами-випускниками в польових умовах дозволить більш якісно підготуватися до складання комплексного екзамену за спеціальністю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх