Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнські змагання з «Кемпо-карате» у Полтаві

Добавлено: 15.04.2018 Переглянуто: 1427


15 квітня 2018 року у м. Полтава відбулися всеукраїнські змагання з «Кемпо-карате», в яких прийняли участь 520 спортсменів з громадських організацій, силових структур, ВВНЗ та спортивних клубів у складі команд з різних областей України (Полтавська, Харківська, Сумська, Чернігівська, Черкаська, Хмельницька та Херсонська) в різних вікових групах та вагових категоріях.

Змагання включали в себе десять бойових розділів. В одному з них (розділ КУМІТЕ, в якому було заявлено на участь 118 спортсменів) приймали участь курсанти Військового Коледжу сержантського ВІТІ у складі федерації бойового мистецтва "БУ-ДО" під керівництвом тренера майстра спорту міжнародного класу з карате, володаря Чорного поясу з карате - Чернецького О.В., та здобули 2 Срібні медалі та 1 Бронзову.

СРІБЛО:

курсант Жунь Віктор - вагова категорія до 70 кг;

курсант Кидун Юрій.

БРОНЗА:

курсант Меркулов Олександр - вагова категорія до 70 кг.

Слід зауважити, що командування та спортивний комітет Військового коледжу сержантського складу ВІТІ ім. Героїв Крут всіляко допомагають та сприяють курсантам у відвідуванні ними тренувань та участі у змаганнях різного рівня. Адже спортивні змагання, тренування не тільки сприяють загартуванню і розвитку військовослужбовців, але, водночас, позитивно впливають на свідомість курсантів зміцнюють характер, вчать не пасувати перед труднощами та противником пам’ятати, що ти захищаєш на рингі честь інституту, військ зв’язку, та Збройних сил України в цілому.

Ці риси, якості вкрай необхідні для подальшої служби у якості молодших командирів формування майбутнього сержанта!




© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх