Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків

Добавлено: 14.04.2018 Переглянуто: 1295


14 квітня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Провідний військовий виш з підготовки військових фахівців за пріоритетними спеціальностями: Кібербезпека, Інформаційні системи та технології, Комп'ютерні науки, Телекомунікації та радіотехніка, за традицією гостинно прийматиме у своїх стінах всіх хто мріє стати курсантом навчального закладу та отримати у майбутньому військову освіту.

Сьогодні юнакам та дівчатам розповіли про умови вступу до інституту та особливості навчання, абітурієнти мали змогу поспілкуватися та задати питання заступнику начальника інституту з навчальної роботи полковнику Сілку О.В., викладачам та курсантам.

Гості побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні летальні апарати і зброю, яка зараз використовуються в зоні АТО, і на якій навчаються майбутні офіцери. Курсанти вишу продемонстрували окремі елементи бойової армійської системи (БАрС), яка включає в себе тактико-спеціальну, гірську (альпіністську), рукопашну підготовки. Ознайомилися майбутні абітурієнти та їх батьки із умовами проживання та організацією харчування курсантів.

Зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що все молодих людей прагне здобути фахову військову та інженерну освіту в галузі інформаційних та телекомунікаційних технологій, пов’язати своє майбутнє із справою захисту українського народу, суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України.

Заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Сілко О.В запевнив, що юнаків та дівчат, які прийшли на День відкритих дверей, будуть раді бачити курсантами ВІТІ у новому навчальному році.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх