Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Актор Анатолій Пашинін розповів курсантам про свою мотивацію захищати Україну

Добавлено: 13.04.2018 Переглянуто: 2460


Анатолій Пашинін, у минулому – російський актор з запорізьким корінням, зірка серіалу «Грозові ворота», а нині доброволець 8 окремого батальйону Української добровольчої армії «Аратта» з позивним «Дублер», розповів курсантам Київського Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут про свою мотивацію захищати саме українську землю.

– Моя родина живе в Україні, у цієї нації є душа і духовні цінності. Тут усе добріше і по-людськи. Дякую Україні, що тут я відчув себе справжнім чоловіком! – зазначив Пашинін.

Курсанти вишу ставили чимало запитань – про бойові дії на сході України, в яких актору довелося брати безпосередню участь, і про його творчість та плани на майбутнє.

– Для нас це цікава і унікальна зустріч. Отримали масу вражень і відповіді на хвилюючі нас питання, зокрема про пропагандистку діяльність Кремля, інструментом якого у свій час був актор Анатолій Пашинін. Головне – це те, де він зараз, що робить для України, – діляться враженнями курсанти інституту Олена та Андрій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх