Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь фахівців з кібербезпеки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації у I Міжнародній науково-практичній конференції

Добавлено: 11.04.2018 Переглянуто: 1213


З 05 по 06 квітня 2018 року спеціалісти захисту інформації та кібернетичної безпеки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прийняли участь у I Міжнародній науково-практичній конференції “Проблеми кібербезпеки інформаційно-телекомунікаційних систем (PCSITS)” яка проходила у Київськовму національному університеті імені Тараса Шевченка.

У конференції прийняли участь представники України, Ізраїлю, Республіки Польщі та Грузії.

Активну участь у ході проведення конференції прийняли науково-педагогічні та наукові працівники інституту включаючи і кафедру Захисту інформації та кіберзахисту факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку.

В ході конференції з доповідями на пленарному засіданні виступили доцент кафедри захисту інформації та кіберзахисту доктор технічних наук підполковник Чевардін В.Є. та докторант науково-організаційного відділу кандидат технічних наук підполковник Хусаінов П.В. Під час секційного засідання були апробовані результати кваліфікаційної роботи бакалавра курсантом Думітраш О. В. під керівництвом начальника факультету полковника Пономарьова О.А.

В цілому під час міжнародної конференції було обговорено ряд проблемних питань та шляхів їх вирішення у галузі кібербезпеки, що дозволить в подальшому більш ефективно вирішити питання кіберзахисту України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх