Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відсвяткували великодень не за шаблонами

Добавлено: 10.04.2018 Переглянуто: 1348


Керівництво факультету завжди дбає про морально-психологічний стан особового складу та має на меті виховання майбутніх офіцерів, що неможливо без їх культурного розвитку.

8 квітня 2018 року курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку з метою популяризації традицій, сприяння розвитку народного мистецтва та вивчення культури українського народу оглянули наймасштабніший весняний фестиваль – Всеукраїнський фестиваль писанок, представлені не лише звичні гігантські писанки-мальованки, а й нові об'єкти – великодні зайчики. Писанки виконані у традиційному стилі з використанням орнаментів та візерунків різних регіонів України, а великодні зайчики – у авторському стилі.

Це не просто цікавий мистецький захід, який присвячений Великому святу Великодня. Адже, окрім того, що курсанти познайомились із новим видом українського мистецтва. Як результат, формування культурно-естетичних якостей військовослужбовців, помножене на патріотичне виховання молоді.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх