Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійний бал за участю курсантів факультету телекомунікаційних систем

Добавлено: 02.04.2018 Переглянуто: 1126


Сувора зима все ніяк не хоче здавати свої повноваження такій бажаній весні, але справжній весняний настрій надає велич і магія традиційного благодійного весняного балу Спудейського братства Національного університету “Києво-Могилянська академія”, який відбувся 25 березня 2018 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації за участі курсантів першого та п’ятого курсів факультету телекомунікаційних систем.

Блискучий паркет, вишукані сукні панянок, яскраві костюми кавалерів, насичена програма, тепла товариська атмосфера, нові знайомства, яскраві постановки, танцювальні майстер-класи та запаморочливі танці – все це відбувалось завдяки спільним зусиллям організаторів, тренерів та учасників цього благодійного заходу.

Але який бал може бути без участі галантних кавалерів у військовій формі одягу? Курсанти факультету телекомунікаційних систем надавали підтримку в організації та проведенні благодійного балу, за що організатори висловили їм свою щиру вдячність.

Блискавичне свято було розділено на чотири відділення, кожне з яких обіймало п’ять різноманітних історичних танців XIX-XX століття, серед яких велика кількість вальсів, контрдансів та котильйонів. Після кожного відділення гостей та учасників чекала невеличка перерва, під час якої у кожного була можливість відвідати майстер-клас з історичних танців, покружляти в імпровізаційному вальсі, насолодитись солодкими напоями чи скуштувати страви представленого організаторами фуршету, або прийняти участь у благодійній лотереї і отримати подарунки.

Цьогорічний благодійний бал НаУКМА був організований на підтримку професора кафедри математики НаУКМА, доктора фізико-математичних наук Вадима Михайловича Михайлевича, у якого цироз печінки 4 ступеню на фоні гепатиту В, та який потребує регулярного забезпечення ліками для поточного до операційного медикаментозного лікування.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх