Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо переможців чемпіонату з кікбоксингу ВТКА

Добавлено: 01.04.2018 Переглянуто: 1147


З 29 по 31 березня 2018 року у місті Полтава відбувся відкритий чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства "УКРАЇНА" з кікбоксингу ВТКА, де приймали участь понад 200 учасників з громадських організацій, силових структур, ВНЗ та спортивних клубів у складі команд з різних областей України (Житомирська, Дніпропетровська, Миколаївська, Одеська, Харківська, Сумська, Київська, Чернігівська та Тернопільська).

Також в цих змаганнях прийняли участь курсанти ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут, які змогли вибороти три золоті медалі, одну срібну та одну бронзову, а саме:

ЗОЛОТО:

курсант Кидун Юрій – вагова категорія до 86 кг

курсант Меркулов Олександр – вагова категорія до 71 кг

курсант Жунь Віктор – вагова категорія до 67 кг

СРІБЛО:

курсант Бондаренко Микита – вагова категорія до 74 кг

БРОНЗА:

курсант Мухін Назар – вагова категорія до 57 кг

Вище зазначені курсанти ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут тренувались та готувались до чемпіонату України з кікбоксингу під керівництвом тренера – Майстра спорту міжнародного класу з карате, володаря Чорного поясу з карате – Чернецького О.В.

Слід зауважити, що командування та спортивний комітет Військового коледжу сержантського складу ВІТІ ім. Героїв Крут всіляко допомагають та сприяють курсантам у відвідуванні ними тренувань та участі у змаганнях різного рівня. Адже спортивні змагання, тренування не тільки сприяють загартуванню і розвитку військовослужбовців, але, водночас, позитивно впливають на свідомість курсантів зміцнюють характер, вчать не пасувати перед труднощами та противником памятати, що ти захищаєш на рингі честь інституту, військ зв’язку, та Збройних сил України в цілому.

Ці риси, якості вкрай необхідні для подальшої служби у якості молодших командирів формування майбутнього сержанта!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх