Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кафедра АСУ розширює взаємодію з мережевою академією CISCO

Добавлено: 31.03.2018 Переглянуто: 1192


29 березня в офісі Cisco відбувся очний воркшоп з використання ресурсів порталу Cisco DevNet для викладання в Академіях Cisco. Воркшоп, або дослівно «робоча майстерня» – це такий вид навчального заходу (нарівні з семінарами чи курсами), на якому учасники отримують знання самостійно. Основні відмінності воркшопу від заходів іншого типу – висока інтенсивність групової взаємодії, активність і самостійність учасників у використанні власного життєвого досвіду і особистих переживань за майбутній результат. Керівник воркшопу, який є провідним експертом у певній області, допомагає учасникам визначити мету, правильно поставити завдання, підбирає методи і прийоми для активного дослідження.

У рамках взаємодії з компанією Cisco щодо імплементації матеріалу курсів мережевої академії в освітній процес військового інституту, до участі у проведенні даного заходу долучилися і викладачі кафедри Автоматизованих систем управління (Сова Олег та Троцько Олександр), а також курсанти факультету Інформаційних технологій (Дніпровська Анастасія та Кравченко Анатолій).

Наразі, до уваги учасників було представлено воркшоп на тему «Дослідження можливостей взаємодії прикладних програмних інтерфейсів REST APIs та месенджера Cisco Spark», а також оглядово було розглянуто воркшоп «Програмованість мереж з використанням модуля Cisco APIC EM».

Рішення та програмний інструментарій, які були отримані учасниками воркшопу, спрямовані на автоматизацію процесів налаштування та конфігурування сучасних мереж, надаючи таким чином ширших можливостей адміністраторам з управління мережевими ресурсами. Отримана інформація передбачається до використання в навчальному процесі кафедри Автоматизованих систем управління у рамках викладання навчальних дисциплін, у які інтегровані матеріали мережевої академії Cisco.

Щиро дякуємо організаторам, зокрема менеджеру програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні та Азербайджані – Олені Домотенко, за надану можливість прийняти участь у цікавому та пізнавальному заході і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх