Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кращі у прикладній стрільбі – курсанти факультету інформаційних технологій

Добавлено: 27.03.2018 Переглянуто: 933


20 березня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації було проведено змагання із прикладної стрільби серед підрозділів інституту.

В результаті запеклої та напруженої боротьби у загальнокомандному заліку перемогла команда 24 навчального курсу факультету Інформаційних технологій, зайнявши І місце.

До складу команди увійшли курсанти 243 навчальної групи: старший солдат ЗВІРКОВСЬКИЙ Г.В., солдат КАЛАШНИК Є.А., солдат ВДОВИКА І.О.

Як зазначив начальник факультету Інформаційних технологій полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович «Наша команда продемонструвала не тільки спортивний характер, а й якості необхідні сучасному офіцеру-професіоналу: зосередженість, вміння концентруватись для досягнення потрібного результату, здатність швидко приймати рішення, а також навички влучного пострілу».

Дякуємо нашим спортсменам за високі досягнення! Бажаємо постійних високих досягнень не тільки в спорті, а в усіх сферах а також у майбутньому постійно влучати точно в ціль!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх