Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені героїв Крут відкрив свої двері для абітурієнтів

Добавлено: 25.03.2018 Переглянуто: 1160


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів та вихованців Київського військового ліцею ім. Івана Богуна хто мріє стати курсантом навчального закладу та отримати у майбутньому військову освіту. На відвідувачів чекало багато корисної та цікавої інформації, виставок, демонстрацій тощо.

Під час зустрічі з керівництвом військового вишу до ліцеїстів та молоді звернувся заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, який розповів, що основна увага у навчальному закладі приділяється підготовці військових фахівців до ведення бойових дій у кібернетичному просторі.

– Ми акцентуємо увагу на підготовці фахівців з інформаційної боротьби, тобто протидії в кібернетичному просторі. Вони будуть забезпечувати захист інформаційної інфраструктури держави (автоматизованих систем, інформаційно-телекомунікаційних систем та мереж, інформаційних ресурсів тощо) від негативного впливу супротивника. По-друге,- це планування й реалізація спеціальних операцій у кібернетичному просторі для досягнення інформаційної переваги над противником. Він також розповів про умови вступу у вищий навчальний заклад, спеціальності, за якими готують і запевнив, що юнаків, які прийшли на День відкритих дверей, будуть раді бачити у новому навчальному році.

Гості побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні летальні апарати і зброю, яка зараз використовуються в зоні АТО, і на якій навчаються майбутні офіцери. Ознайомилися із умовами проживання курсантів, відвідали музей інституту.

З вересня 2017 року у військовому інституті курсанти харчуються за  стандартом НАТО. І в цьому переконалися потенційні абітурієнти.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх