Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заохочення кращих курсантів факультету бойового застосування систем управління та зв'язку

Добавлено: 23.03.2018 Переглянуто: 1103


У відповідності до Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України кращим курсантам 36 навчального курсу, за високі показники у навчально-бойовій діяльності наказом начальника інституту, присвоєно чергові військові звання “старший солдат” та “молодший сержант”.

Під час шикування на заняття, ТВО начальника факультету підполковник Чурілов І.О., довів наказ начальника інституту, вручив особовому складу погони та побажав молодшим сержантам Денису Новікову, Микиті Адаменку, та іншим військовослужбовцям яких призначено на посади командирів відділення та командирів груп подальших успіхів у навчанні, службі та вихованні підлеглого особового складу.

«Вітаю, особливо тих хто отримав сержантські звання. Ви повинні пам‘ятати, що це є велика честь носити звання «сержант» бути надійною опорою для своїх командирів та прикладом і взірцем виконання службових обов’язків для підпорядкованого особового складу. Це не просто звання, а й відповідальність. Ви маєте відчути це серцем» - підкреслив в своїх промові ТВО начальника факультету підполковник Чурілов І.О.

Командування факультету та військового інституту дякує Вам за службу! Так тримати!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх