Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«Брейн-ринг» серед команд навчальних закладів міста Полтава

Добавлено: 22.03.2018 Переглянуто: 1237


21 березня 2018 року спільно з Управлінням у справах сім'ї молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради та Студентської ради м. Полтава, з метою організації змістовного дозвілля молоді та розвитку інтелектуальних ігор, на базі концерт-холу «Версаль» м. Полтава був проведений турнір з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» серед команд навчальних закладів міста Полтава I-IV рівнів акредитації.

Участь у турнірі прийняли 20 команд серед яких була і команда Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Команда коледжу «Захисники» на чолі з капітаном команди солдатом Бабичем С.В. зайняла в турнірі 5-те місце та була нагороджена дипломом та тортом.

На заході курсанти коледжу знайшли нових друзів серед своїх однолітків, підвищили рівень своїх знань в загальноосвітніх науках, культурних здобутках, історичних подіях та літературних творах видатних діячів міста Полтави та Полтавської області та отримали дуже цікавий досвід в інтелектуальній грі який спонукатиме їх до подальшого самовдосконалення.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх