Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Духовне виховання майбутніх офіцерів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 21.03.2018 Переглянуто: 889


Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відвідали Храм в честь Іверської Божей матері.

«Це далеко не перша екскурсія особового складу, спрямована на духовний розвиток курсантів факультету. Російсько-українська війна на Сході України змусила нас зовсім під іншим кутом подивитись на самих себе, ми усвідомили, що здобути перемогу над агресором неможливо, якщо не згуртуватись під прапором боротьби проти негативних проявів гріха, що є в нас самих. А Бог у цій боротьбі посідає чільне місце, і тільки при Його допомозі ми можемо мобілізувати всі сили» - прокоментував захід ТВО начальника факультету підполковник Чурілов І.О.

У храмі отець Володимр провів для майбутніх захисників екскурсію та розповів історію. Звертаючись до віруючих, священнослужитель підкреслив: «Зараз наша держава переживає тяжкі випробування, і я закликаю військових разом з нами помолитися за єдину, соборну Україну, за мир і злагоду на нашій землі».

Цей похід показав наскільки важливим є духовний розвиток військовослужбовців та яке велике значення має віра в житті православних віруючих. Напевно, ця екскурсія запам’ятається надовго кожному курсанту, який її відвідав.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх