Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В інституті продовжується профорієнтаційна робота щодо вступної кампанії 2018 року

Добавлено: 20.03.2018 Переглянуто: 868


З метою військово-патріотичного виховання учнівської молоді та агітації її для вступу на навчання до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового коледжу сержантського складу у 2018 році співробітниками ВКСС ВІТІ були здійснені  поїздки до закладів освіти міста Запоріжжя та Гуляйполя.

15.03.2018 року у місті Запоріжжя на базі 46 ліцею була проведена зустріч з учнями загальноосвітніх шкіл Заводського району кількістю 156 осіб.

16.03.2018 року у місті Гуляйполе Запорізької області на зустрічі були присутні учні ЗОШ № 1, 2, колегіуму «Лідер», Успенівської ЗОШ, Червоненської ЗОШ загальною кількістю 270 осіб.

Головна мета заходів – ознайомлення учнів з особливостями системи підготовки та навчання у військовому виші, спеціальностями підготовки військових фахівців для Збройних Сил України та інших військових формувань. Результати виступів та спілкування з молоддю свідчать про зацікавленість у отриманні вищої освіти в галузі інформаційних технологій, електроніки та телекомунікацій. На заходах випускники ЗОШ проявляли зацікавленість в навчанні та вступу до ВІТІ та ВКСС ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх