Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Тематичний ранок: «Герої серед нас. Вшанування військовослужбовців інституту – учасників бойових дій»

Добавлено: 19.03.2018 Переглянуто: 1123


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут 18 березня в рамках вшанування учасників бойових дій відбувся захід військово-патріотичного виховання курсантів “Кіборги Донецького аеропорту серед нас”.

На початку заходу перед присутніми виступив заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський, який згадав про бій під Крутами, його значення в історії України і провів паралель із сучасністю, порівнявши захисників Крутів із захисникам Донецького аеропорту. Присутні вшанували пам’ять всіх загиблих за вільну незалежну державу хвилиною мовчання.

У військовому виші проходить службу старший лейтенант Микола Тихонов на посаді начальника навчально-лабораторного комплексу кафедри радіозв'язку факультету телекомунікаційних систем, який у грудні 2014 - січні 2015 років знаходився в терміналі та захищав Донецький аеропорт у складі загону 93 ОМбр.

Під час проведення тематичного ранку, у якому приймали участь науково-педагогічні працівники інституту, офіцери морально-психологічного забезпечення, факультетської та курсової ланки, курсанти перших курсів, офіцер Микола Тихонов розповів курсантам про героїчні подвиги кіборгів Донецького аеропорту,поділився власними історіями та презентував фото- і відеоматеріали подій на Донбасі.

Захід, який за планом був розрахований на 50 хвилин, тривав дві години та половину з цього часу офіцер відповідав на численні запитання майбутніх офіцерів.

Легендарна оборона Донецького аеропорту українськими військовослужбовцями, що тривала 242 дні, безперечно, стала славетною сторінкою української військової історії.Оборонці Донецького аеропорту віднині й навіки стали символом незламності духу захисників України.

Честь і слава героям!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх