Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Компетентність викладача як запорука успішного формування професійних компетентностей майбутніх офіцерів-зв'язківців

Добавлено: 16.03.2018 Переглянуто: 1007


Результативність у формуванні професійних компетентностей майбутніх офіцерів-зв'язківців, залежить від компетентності викладача і умов, у яких здійснюється навчальний процес. Одним із шляхів підвищення рівня компетентності та кваліфікацій науково-педагогічних працівників є перейняття кращого європейського досвіду підготовки фахівців з експлуатації сучасних засобів радіозв'язку.

Так, на базі навчально-тренувального центру "Aselsan" у Києві відбулися чергові курси з вивчення відповідних радіозасобів, які проводили інструктори компанії "Aselsan". Сертифікати про успішне закінчення навчання отримали науково-педагогічні працівники кафедри радіозв'язку факультету Телекомунікаційних систем та фахівці Наукового центру зв'язку та інформатизації Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

За словами начальника кафедри радіозв'язку полковника Борисова І.В., проходження курсів забезпечує підвищення загальнонаукового, загальнокультурного та професійного рівнів науково-педагогічних працівників кафедри. Розвиток професійної компетентності викладачів забезпечує внесення відповідних змін до робочих програм навчальних дисциплін кафедри, щодо найбільш детального вивчення курсантами інституту усіх особливостей засобів радіозв’язку виробництва компанії “Aselsan” та збільшення годин на практичну роботу на цих засобах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх