Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні досягнення курсантів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 16.03.2018 Переглянуто: 871


В м.Києві проходив чемпіонат з гирьового спорту серед студентів чоловіків. В цьому чемпіонаті брали участь курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку прийняли участь та зайняли призові місця:

- солдат Гончар Микола в ваговій категорії до 75 кілограм – здобув друге місце;

- солдат Котов Артем в ваговій категорії до 80 кілограм – здобув третьє місце.

Ці високі результати курсантів стали результатом кропіткої роботи над собою, враховуючи те, що заняття спортом не проводились за рахунок навчальних занять, в навчанні вони виконують всі вимоги викладачів та його керівництва.

В повсякденній діяльності курсанти виконують навчальні програми підготовки військових фахівців, несуть добові наряди, приймають активну участь у суспільному житті факультету.

Участь майбутніх офіцерів факультету в спортивних заходах інституту та за його межами, дозволяє їм удосконалити свої практичні навички, піднімає спортивний імідж факультету та дає яскравий приклад іншим курсантам повторювати та перевершувати спортивні досягнення своїх співслужбовців — підкреслив підполковник Чурілов І.О.

Побажаємо всім нашим курсантам–спортсменам подальших успіхів у спорті та досягненні таких самих високих результатів і у навчанні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх