Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заняття з курсантам коледжу у Полтавському зональному відділу Військової служби правопорядку

Добавлено: 15.03.2018 Переглянуто: 1834


На території Полтавського зонального відділу Військової служби з курсантами Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшли заняття щодо виконання відпрацьованого у Генеральному штабі Збройних Сил України плану заходів спрямованих на попередження випадків загибелі особового складу та профілактичної роботи, щодо недопущення скоєння злочинів та порушення військової дисципліни серед військовослужбовців коледжу.

На цих заняттях тимчасово виконуючий обов’язки начальника зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Петрів Віталій Миколайович особисто ознайомив курсантів зі спеціальними засобами які використовує Військова служба правопорядку під час патрульно-постової служби та довів порядок їх застосування, а також розповів які завдання військовослужбовці Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку виконують у зоні проведення АТО, розповів про життєдіяльність підрозділу та поділився своїм досвідом який він отримав перебуваючи у зоні АТО.

Також офіцери ВСП довели курсантам нормативно-правові акти та розглянули наступні питання:

1. Функції та права Військової служби правопорядку.

2. Довели порядок конвоювання дезертирів, заарештованих військовослужбовців які скоїли злочин, затриманих за рішенням суду.

3. Продемонстрували порядок здійснення затримання осіб у військовій формі одягу, які мають виражені ознаки сп'яніння та порушують громадський порядок у місцях загального користування.

4. Довели порядок проведення експертизи на стан сп'яніння.

5. Ознайомили з порядком утримання військовослужбовців у КТЗ.

6. Слідчий військової прокуратури міста Полтава старший лейтенант Куцак Валерій Андрійович довів вироки судів по злочинах скоєних військовослужбовцями у 2017-2018 році.

7. Продемонстрували відеофільми - «ВСП 15 років на сторожі закону Збройних Сил України», «Порядок утримання військовослужбовців у дисциплінарному батальйоні».

Даний захід надав знання курсантам, щодо функцій які виконує Військова служба правопорядку, що в свою чергу допоможе запобігти скоєнню злочинів та порушень військової дисципліни серед військовослужбовців коледжу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх