Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери-звязківці підвищують професійний рівень на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 14.03.2018 Переглянуто: 1552


На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочались місячні курси підвищення кваліфікації з офіцерами з питань розвитку та забезпечення функціонування телекомунікаційних систем Збройних Сил України.

Головною метою курсів є вдосконалення знань офіцерами – зв’язківцями в галузі телекомунікацій та інформатизації, ознайомлення їх зі зразками нових сучасних як українських, так і зарубіжних засобів зв’язку.

— Головне під час бою – це зв'язок із підлеглими. Для того,щоб уміти користуватися новими засобами зв’язку й активно брати участь у розвитку військ зв’язку, нам необхідні досвідчені офіцери, які знають можливості сучасних телекомунікаційних технологій. Без зв’язку перемоги не буде, кажуть в армії, тому його завжди потрібно вміти налаштувати, - наголосив начальник кафедри Радіозв’язку полковник Ігор Борисов.

Програма підготовки курсів базується на вивченні сучасних засобів зв’язку, які використовуються під час проведення АТО.

Пріоритетними та актуальними є заняття викладачів, які безпосередньо виконували бойові завдання в зоні АТО. Їх набутий досвід особливо цінний і буде ефективно використаний в подальшому слухачами курсів для підтримання боєздатності нашого війська на належному рівні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх