Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні досягнення курсантів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 13.03.2018 Переглянуто: 946


12 березня 2018 року на стройовому плацу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, тимчасово виконуючим обов’язки начальника факультету Бойового застосування засобів управління та зв’язку підполковником Чуріловим І.О. були нагороджені курсанти факультету, які зайняли перші місця в особистій першості в змаганнях серед підрозділів інституту.

Серед підрозділів факультету були нагородженні збірна команда 35,34,33 навчальних курсів за 2 місце у змаганнях Спартакіади інституту з жиму штанги лежачи.

Збірну команди 34 навчального курсу за 3 місце у змаганнях Спартакіади інституту з підтягування на перекладені..

Серед військовослужбовців, які були нагороджені грамотами в особистій першості: солдат Топчій В.П. (1 місце з жиму штанги лежачи у вагові категорії 82.5 кг з результатом 115 кг.) ст..солдат Рубіжанський Є.О. (1 місце з жиму штанги лежачи у вагові категорії 67.5 кг з результатом 100 кг.) солдат Романюк О.І. ( 2 місце з підтягування на перекладені результатом 30 разів, та 2 місце з жиму штанги лежачи у вагові категорії 75 кг з результатом 125 кг. ) солдат Партика Є.В. ( 3 місце з жиму штанги лежачи у вагові категорії 75 кг з результатом 65 кг.) солдат Савіцький А.В. ( 3 місце з жиму штанги лежачи у вагові категорії 67.5 кг з результатом 85 кг.)солдат Костенко О.І. ( 3 місце з підтягування на перекладені результатом 27 разів).

Участь майбутніх офіцерів факультету в спортивних заходах інституту дозволяє їм удосконалити свої практичні навички, піднімає спортивний імідж факультету та дає яскравий приклад іншим курсантам повторювати та перевершувати спортивні досягнення своїх співслужбовців — підкреслив підполковник Чурілов І.О.

Колектив факультету «Бойового застосування систем управління та зв’язку» вітає переможців та бажає міцного здоров'я, постійного професійного розвитку, не зупинятись на досягнутому! Вперед до нових досягнень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх