Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підведено підсумки конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій за 2017 рік

Добавлено: 12.03.2018 Переглянуто: 1138


В інституті щорічно проводиться Конкурс серед підручників, навчальних посібників, які отримали практичне застосування в навчальному процесі, а також монографії з актуальних напрямків розвитку і техніки в номінаціях, що відповідають циклам підготовки військових фахівців за гуманітарними та соціально-економічними, природничо-науковим та військово-професійними напрямами.

Мета конкурсу – забезпечення освітнього процесу навчально-методичними матеріалами, які відповідають вимогам часу та підвищують якість і ефективність підготовки випускників.

27 лютого 2018 року відбулось засідання конкурсної комісії, яка розглянула і підвела підсумки конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій за 2017 рік.

Конкурс проводився відповідно до Положення про конкурс підручників, навчальних посібників та монографій

На розгляд конкурсної комісії було представлено 9 навчальних видань за двома напрямами: військово-професійний та природничо-науковий.

Список призерів з кожної номінації:

Військово-професійний напрямок

перше місце – навчальний посібник “Волоконно-оптичні лінії передачі”, автори: Вакуленко О.В., Могилевич Д.І., Фомін М.М., Явіся В.С.;

друге місце – навчальний посібник “Основи теорії інформації, методів їх обробки та передачі” Ч.1. Інформація. Сигнали. Канали., автори: Грохольський Я.М., Сова О.Я., Степаненко Є.О.;

третє місце – навчальний посібник “Комплексні системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційних систем” Ч.1. Основи організації та забезпечення технічного захисту інформації., автори: Шевченко А.С., Самойлов І.В., Мазулевський О.Є., Артюх С.Г.

Природничо-науковий напрямок

перше місце – навчальний посібник “Електроживлення телекомунікаційних та інформаційних систем”, автор Радзівілов Г.Д.;

друге місце – навчальний посібник “Диференціальні рівняння”, автори: Рудоміно-Дусятська І.А., Сновида В.Є., Жданова В.В., Жук О.В., Огнєва Л.Г.;

третє місце – навчальний посібник “Метрологія, стандартизація, сертифікація”, автори: Дзюба В.М., Жеребило В.Д., Радзівілов Г.Д., Бєляков Р.О.

Командуванням інституту переможці конкурсу будуть заохочені преміями та грамотами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх