Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку активно бере участь у міжнародному проекту ЮНІСЕФ «U-Report»

Добавлено: 07.03.2018 Переглянуто: 997


U-Report – це міжнародний проект ЮНІСЕФ, створений, щоб думки молоді були почуті та враховані. Це – опитування, які проводяться у звичних для молоді засобах спілкування – СМС-повідомлення, Facebook, Messenger і Twitter.

Молоді люди добровільно приєднуються до ініціативи, і щотижня проходять актуальні опитування(освіта, молодіжна політика, громадська активність, здоров’я та інші). Результати цих опитувань використовують у своїй діяльності урядові установи, громадські організації, міжнародні організації.

З 2016 року курсант 341 навчальної групи старший солдат Ширко М.П. являється учасником проекту «U-Report» та тим самим допомагає впливати на зміни у важливих сферах суспільного життя. Кожного року наглядова рада проекту заохочує активних U-репортерів подарунками за участь у опитуваннях. «Організація допомагає формувати точку зору молоді, спрямовує на об’єктивне світосприймання, а головне використовує результати опитувань у плануванні молодіжних програм. Я вважаю, що роблю вагомий внесок у досягненні соціальних змін» - говорить старший солдат Ширко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх