Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Незабутня зустріч курсантів факультету телекомунікаційних систем з “Кіборгами”

Добавлено: 06.03.2018 Переглянуто: 1134


1 березня курсантам 13, 17 навчальних курсів неабияк поталанило – вони стали гостями надзвичайної зустрічі-брифінгу із творчою командою геніального фільму українського режисера Ахтема Сейтаблаева “Кіборги. Герої не вмирають”. Стрічка з’явилась на екранах українських кінотеатрів 6 грудня 2017 року, у День Збройних Сил України.

Зустріч відбулась у символічному для України, як і сама стрічка, місці – у Київській православній богословській академії.

Творча команда фільму (режисер: Ахтем Сейтаблаєв; актори: В’ячеслав Довженко, Андрій Ісаєнко, Роман Ясинький; військовий консультант фільму: Кирило Недря (“Доцент”)) із задоволенням відповідали на запитання гостей, створюючи неймовірну атмосферу.

Для відвідувачів був запропонований перегляд найяскравіших моментів фільму, брифінг із творчою командою, фото та автограф-сесія.

Курсанти факультету телекомунікаційних систем отримали незабутні враження та позитивні емоції від зустрічі.

Особовий склад факультету дякує організаторам зустрічі за чудову нагоду прийняти участь у заході військово-патріотичного виховання!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх