Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Свято нашого вишу

Добавлено: 01.03.2018 Переглянуто: 1067


Шановні товариші генерали і офіцери, прапорщики і старшини, сержанти і солдати, курсанти і працівники Збройних Сил України! Дорогі випускники інституту!

Вітаю Вас з нагоди 99-ї річниці з Дня утворення нашого навчального закладу.

Швидкий розвиток новітніх інформаційно-телекомунікаційних технологій на початку ХХI століття засвідчив стрімке вдосконалення сучасних систем зв'язку, як невід'ємного та важливого компонента військового управління. Завдяки зв'язку досягається висока бойова готовність, оперативність і надійність управління військами.

Наш заклад займає провідне місце серед вищих військових закладів вищої освіти України з підготовки висококваліфікованих спеціалістів у галузях комп'ютерних систем, телекомунікацій,захисту інформації з урахуванням світових тенденцій інформаційного розвитку.

З кожним роком інститут зростав, ставав усе вагомішим у системі підготовки фахівців - зв'язківців. Золотим фондом нашого навчального закладу є випускники, які примножують велич і славу almamater, з кожним роком поповнюють когорту офіцерської еліти, продовжують розвивати надбання військової освіти і науки, навчають і виховують молоде покоління. Саме Ваше служіння справі, енергія та фахова компетентність є запорукою утвердження нашої держави у європейському та світовому просторі.

За роки Незалежності України в Інституті підготовлено понад п’ять тисяч висококласних спеціалістів для Збройних Сил України та інших військових формувань.

Досвід боїв на сході України під час АТО вкотре довів, якою важливою фігурою на полі бою був і залишається офіцер - зв’язківець. Саме від його компетентності, професіоналізму, патріотизму, сили духу залежить не тільки результат битви, а й життя солдат. Зв'язок це серце управління. Сотні випускників Інституту захищали чи захищають Україну від російської агресії. Двадцять п’ять його вихованців нагороджені орденами та медалями, а генерал-майор Максим Шаповал відзначений Зіркою Героя посмертно. П’ятнадцять офіцерів – випускників та викладачів військового закладу загинули на фронті. Слава Героям! Вони назавжди залишаться в пам’яті наших серцях.

Спільними зусиллями військовослужбовців, курсантів, працівників Збройних Сил України наш інститут продовжує творити свою історію. Є усі підстави для впевненості, що наступні роки і десятиліття стануть для закладу часом нових звершень, перемог і досягнень.

Добра Вам, злагоди і оптимізму, міцного здоров'я та родинного затишку, невичерпної енергії для втілення нових планів і задумів, успіхів у службі, роботі та навчанні.

Подальших років процвітання нашому інституту в ім’я розвитку України та зміцнення її Збройних Сил!

З повагою Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

полковник Є.О.СТЕПАНЕНКО

01 березня 2018 року

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх