Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті інформаційних технологій відбувся випуск офіцерів-зв’язківців

Добавлено: 28.02.2018 Переглянуто: 1257


Сьогодні, 28 лютого, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, на факультеті Інформаційних технологій відбувся достроковий випуск молодих офіцерів-зв’язківців. Троє спеціалістів у галузі інформаційних технологій отримали дипломи магістерського рівня та первинне офіцерське звання «лейтенант».

На церемонії вручення дипломів панувала атмосфера радості, гордості, високого почуття патріотизму, лунали слова вітання. Начальник факультету Інформаційних технологій полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович привітав молодих лейтенантів та наголосив, що кожен випускник має пропагувати і продовжувати гідно та з честю нести традиції нашого вищого військового навчального закладу, бути гідним героїв, які віддали своє життя за Батьківщину та на практиці реалізовувати отримані знання й вміння в управлінні військовими колективами.

Випускники висловили слова великої вдячності викладачам, керівному складу курсу, факультету та інституту, за те, що вони своєю самовідданою, щоденною працею, протягом п’яти років, загартовували їх життєвим досвідом та надали необхідні знання та вміння, підготувавши їх, як висококваліфікованих фахівців для Українського війська.

Вже завтра, наші випускники стануть на захист рідної Батьківщини та інколи з гордістю і сумом будуть згадувати ті чудові роки, коли вони навчались в стінах нашого славетного навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх