Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вручення дипломів бакалавра курсантам 4 курсу факультету телекомунікаційних систем

Добавлено: 27.02.2018 Переглянуто: 803


У понеділок, 26 лютого 2018 року, відбулося вручення дипломів бакалавра курсантам 4-го курсу факультету Телекомунікаційних систем. Диплом бакалавра отримали 76 курсантів, які успішно склали підсумкову атестацію. Екзаменаційна комісія складалася з комплексного екзамену з іноземної мови (англійської), комплексного екзамену зі спеціальності, а також розробки та захисту кваліфікаційної роботи.

Навчання курсантам давалося нелегко, адже шлях до обраної професії складається із успіхів і невдач, помилок і правильних рішень. Однак курсанти факультету показали високий рівень вмінь та навичок під час екзаменів. Кожен із курсантів доклав багато зусиль задля того моменту, коли у руках з'явився перший документ про вищу освіту.

Рішенням екзаменаційної комісії, яке було прийняте голосуванням одностайно курсантам присуджено ступень вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю “Телекомунікації та радіотехніка”. Курсанти Кисиленко Д.Ю. та Пекарський В.О. отримали дипломи бакалавра з відзнакою.

Вдивляючись у обличчя юнаків і дівчат відчуваються переживання і велика радість, сподівання і впевненість у правильному виборі професії.

Пройде зовсім небагато часу і Збройні Сили України поповняться справжніми професіоналами, офіцерами, сенсом життя яких є патріотизм, честь, гідність, професіоналізм.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх