Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підсумки навчальної роботи за перший семестр 2017-2018 навчального року факультету інформаційних технологій

Добавлено: 26.02.2018 Переглянуто: 850


22 лютого 2018 року на факультеті Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено формальний аналіз проведених дій (підведення підсумків) навчальної роботи за перший семестр 2017 – 2018 навчального року.

Відповідно до порядку денного спочатку виступили начальники курсів капітан СТАРОВОЙТ Д.О. та старший лейтенант ФАРБЕЙ А.Р., які проаналізували стан навчальної роботи своїх підрозділів у І семестрі 2017 – 2018 навчального року , визначивши кращих та гірших, а також поставили завдання на ІІ навчальний семестр.

Після цього виступили начальники випускних кафедр «Комп’ютерних інформаційних технологій» полковник ЛЮБАРСЬКИЙ С.В. та «Автоматизованих систем управління» підполковник СОВА О.Я., які проаналізували захист кваліфікаційних робіт курсантами 24-го курсу. Ними було зазначено, що під час написання кваліфікаційних робіт особлива увага приділялась створенню інформаційних систем та програмних продуктів, які в подальшому будуть мати практичне застосування у ЗС України. За результатами захисту курсанти факультету показали високий рівень не тільки теоретичної, а й практичної підготовки. Як підтвердження цього, голова екзаменаційної комісії – заступник начальника військ зв’язку Збройних Сил України – Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України полковник КАПШУК Сергій Володимирович, відмітив високий фаховий рівень курсантів факультету та у своїй доповіді зазначив: «Курсанти продемонстрували здатність самостійно розв’язувати актуальні науково-технічні завдання, пов’язані з аналізом, синтезом, моделюванням та дослідженням процесів, об’єктів та систем у галузі інформаційних технологій».

Заступник начальника факультету з навчальної та наукової роботи підполковник ГРИЦЕНОК К.М. та заступник начальника факультету з морально-психологічного забезпечення підполковник ГАНГАЛ А.В. проаналізували стан навчальної роботи, морально-психологічного забезпечення, військової дисципліни та служби військ у підрозділах. Окрім того, особливу увагу приділили питанню розвитку та вдосконалення навчальної та матеріально-технічної бази факультету.

Начальник факультету полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович провів детальний аналіз навчальної роботи курсантів у І семестрі 2017 – 2018 навчального року, визначивши рейтинг успішності серед навчальних груп факультету, заохотив курсантів, які за результатами сесії успішно засвоїли навчальну програму та закінчили її на відмінно, поставив завдання підрозділам на ІІ семестр 2017 – 2018 навчального року. В кінці своєї доповіді полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович, зазначив: «Вдячний всьому колективу факультеті Інформаційних технологій за титанічну працю, яка була проведена. Ми з честю та гідністю подолали всі труднощі, які виникали перед нами та виконали всі завдання, які стояли перед нашим колективом. Особливу подяку хочу висловити викладачам, які за відгуками курсантів роблять все для того, щоб майбутні офіцери-зв’язківці, були справжніми висококваліфікованими професіоналами і захист кваліфікаційних робіт це підтвердив. У подальшому у нас з вами ще багато завдань та творчих задумів. Тільки ми і наше молоде покоління можемо зробити Україну кращою! Все в наших з Вами руках! Бажаю всім, міцного здоров’я, натхнення, професійного та творчого розвитку, нових звершень та досягнень. Мирного неба над головою!».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх