Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Конкурс учнівської і студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!»

Добавлено: 25.02.2018 Переглянуто: 1470


24 лютого 2018 року курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені «Героїв Крут» брали участь у ІІІ Всеукраїнському (ХІV Все Кримському) конкурсі учнівської і студентської творчості ім. Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці.

Метою заходу було сприяння глибшому ознайомленню та вивченню курсантами спадщини української поетеси Лесі Українки; долучення молодого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу, шляхом вивчення історії рідного краю, спонукання, осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання відповідальності за збереження місцевих пам'яток культури; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

Завданням Фестивалю-конкурсу: була популяризація знань з літератури, історії, культури українського народу, виховання у курсантів толерантного і шанобливого ставлення до літературної спадщини українського народу та народів, що проживають на теренах України, підтримка учнівської та студентської молоді, яка цікавиться літературою, історією, культурою, традиціями українського народу і виявила здібності до художньої творчості, наукових пошуків, написання публіцистичних, художніх та науково-пошукових робіт, створення аудіо-візуальних творів, образотворчого мистецтва.

Курсанти коледжу вжe нe пeрший раз бeруть активну участь у конкурсі , а самe Ніколаєнко Юлія, Бабич Сeргій, Сімінічeнко Ростислав. Цeй рік вони вирішили взяти складний уривок з поeми ”Бояриня”, готувалися близько місяця під кeрівництвом викладача української мови Матвєєнко Валeнтини Миколаївни. Нагороджeні дипломом II ступeня в номінаціі “Інсцeнізація”, книжками та сeртифікатами про участь в конкурсі. Нагороджувала голова огркомітeту Всeукраїнського конкурсу, заслужeний вчитeль України Захарова Т.М.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх