Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День відкритих дверей у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 24.02.2018 Переглянуто: 1499


24 лютого 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

Провідний виш з майже віковою історією з підготовки військових фахівців за пріоритетними спеціальностями підготовки фахівців: Кібербезпека, Інформаційні системи та технології, Комп'ютерні науки, Телекомунікації та радіотехніка, за традицією гостинно прийматиме у своїх стінах всіх хто бажає познайомитися з провідним військовим навчальним закладом в галузі телекомунікацій та інформаційних технологій.

Сьогодні відвідувачів було багато,серед них цивільна молодь з Києва та різних областей України, ліцеїсти Тернопільщини, Чернігова та Києва. У цей день юнакам та дівчатам розповіли про умови вступу до інституту та особливості навчання, абітурієнти мали змогу поспілкуватися та задати питання заступнику начальника інституту з навчальної роботи полковнику Сілку О.В., викладачам та курсантам, а також познайомитися з навчально-матеріальною базою інституту, побутом та організацією харчування курсантів.

Відвідувачам закладу було продемонстровано ряд навчальних фільмів про військовий інститут, слайд-презентацію та музей інституту.

Зацікавленість молоді нашим вишем свідчить про те, що все молодих людей прагне здобути високо-фахову військову освіту та інженерну освіту, пов’язати своє майбутнє із справою захисту українського народу, суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх