Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

Добавлено: 23.02.2018 Переглянуто: 1104


23.02.2018 року на кафедрі Бойового застосування підрозділів зв’язку факультеті Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації,офіцерів командної ланки з’єднань, військових частин і підрозділів зв’язку Збройних Сил України.

Впродовж декількох тижнів 23 офіцери, опановували необхідні теоретичні знання та практичні навички.

Особливу увагу під час навчання було приділено наданню слухачам навичок, які ґрунтуються на досвіді проведення Антитерористичної операції на сході Україні.

Наприкінці курсів слухачами було успішно складено комплексний випускний іспит, за результатами якого офіцери отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Впродовж наступних декількох днів вони прибудуть до своїх військових частин, що розташовані на території всієї України, та приступлять до виконання своїх службових обов’язків.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх