Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відвідування курсантами ВКСС ВІТІ Полтавського музею авіації і космонавтики

Добавлено: 21.02.2018 Переглянуто: 1413


21 лютого 2018 року у Полтавському музеї авіації і космонавтики пройшло відкриття виставки під назвою «Захоплення довжиною у життя» на якій було представлено експонати відомого колекціонера із Закарпаття Йосипа Гаснюка.

З метою патріотичного виховання та розвитку власного кругозору, дану виставку відвідали курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Також у ході заходу завідувач музею Пушкарєв Андрій Миколайович ознайомив курсантів коледжу з унікальними матеріалами, які висвітлюють найвидатніші події в аерокосмічній науці та техніці в Україні і в світі, а також з життєвим шляхом та творчій спадщині визначних діячів Полтавщини у галузях авіації та космонавтики таких як: видатний інженер-артилерист, генерал-лейтенант Засядко О.Д., винахідник та пілот-аеронавт, генерал-лейтенант Кованько О.М., винахідник авіаційного ранцевого парашута Котельников Г.Є., вчений-винахідник, один із піонерів ракетної техніки й теорії космічних польотів Кондратюк Ю.В. та багато інших.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх