Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

Добавлено: 21.02.2018 Переглянуто: 888


20 лютого 2018 року о 14:00 у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В.Гоголя пройшло урочисте зібрання присвячене вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відвідали захід аби вшанувати пам'ять своїх співвітчизників — загиблих на майдані. З даного заходу військовослужбовці коледжу винесли для себе, те що Революція Гідності це трагічна сторінка української історії. Герої Небесної Сотні полягли за честь, волю та право бути українцями. Вони полягли за свою Батьківщину. Їхній подвиг навіки закарбувавсь у наших серцях!

У межах заходу на сцені театру інструментальні твори виконував ансамбль бандуристів «Любава» Полтавського музичного училища імені Миколи Лисенка, співала солістка Полтавської обласної філармонії Лариса Борисенко. Крім того артисти Полтавської обласної філармонії разом із Заслуженою артисткою України Наталією Іванченко демонстрували епізоди з постановки «Блокпост» автора Бориса Гуманюка.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх