Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка фахівців з кібербезпеки за програмою офіцерів запасу

Добавлено: 21.02.2018 Переглянуто: 1582


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації здійснює набір громадян України для підготовки за програмою офіцерів запасу за спеціальністю “Організація захисту інформації та кібернетична безпека в інформаційно-комунікаційних системах” (державне замовлення).

З метою якісної підготовки науково-педагогічних працівників кафедри військової підготовки за цією спеціальністю було проведено між кафедральний науково-практичний семінар на тему: “Кібербезпека інформаційно-комунікаційних систем як складова частина інформаційної безпеки автоматизованої системи управління військами”.

Під час проведення семінару обговорювалися питання:

1. Правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки і кібербезпеки.

2. Структура та зміст типового навчального плану розробленого за дорученням НАТО та Консорціуму програми Партнерство за ради миру.

3. Організаційні і технічні заходи захисту інформаційних і телекомунікаційних систем в Збройних Силах України.

Результати роботи семінару будуть опрацьовані викладачами кафедри військової підготовки та впроваджені в освітню діяльність підготовки офіцерів запасу.

Детальну інформацію про спеціальності підготовки військової кафедри та правила набору дивіться:

  • Підготовка за програмою офіцерів запасу
  • Кафедра військової підготовки
  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх