Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Виховання патріотизму та свідомого ставлення до виконання військового обов'язку у курсантів факультету телекомунікаційних систем

Добавлено: 19.02.2018 Переглянуто: 1039


У неділю, 18 лютого курсанти факультету телекомунікаційних систем відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні, де ознайомилась з виставкою “НАШІ”.

Експозиція “НАШІ” присвячена чотирьом кіборгам – захисникам Донецького аеропорту і с. Піски: Валерію Красняну (“Барс”), Павлу Чайці (“Сігл”), Андрію Шараскіну (“Богема”), Дмитру Ярошу (“Яструб”). У центрі експозиції – фігури героїв, їхні особисті речі.

На фотозбільшенні зруйнована вежа Донецького аеропорту з прапором, окропленим кров’ю його захисників. Поруч оригінальні покажчики місць, за які кіборги боролися до останнього подиху. Шалену напругу боїв, мужність і звитягу НАШИХ воїнів передають документальні світлини та кадри кінохроніки.(с)

Курсанти факультету телекомунікаційних систем ВІТІ щиро вдячні керівництву музею за надану можливість доторкнутись до славних та героїчних подій, що відбувались на сході України, познайомитись з видатними особистостями-захисниками Донецького аеропорту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх