Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сержантський корпус рівня країн НАТО

Добавлено: 19.02.2018 Переглянуто: 1051


У Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації пройшла зустріч курсантів з начальником інформаційно-аналітичного відділу по роботі з сержантським та старшинським складом Генерального Штабу Збройних Сил України старшим прапорщиком Кузьменком Романом Валерійовичем.

Зустріч була присвячена реформі професійного сержантського корпусу, яка була активізована в 2015 році, після початку російської агресії. Під час зустрічі обговорювались такі питання:

1. Перспективи розвитку кар'єри сержантського та старшинського складу у Збройних силах України до 2022 року.

2. Доведено зміни чинного законодавства стосовно отримання житла військовослужбовцями які проходять службу за контрактом.

3 Реалізація, підвищення соціальних стандартів військовослужбовців за контрактом, впровадження нової системи грошового забезпечення відповідно до структури професійного сучасного сержантського корпусу Збройних сил України.

4. Впровадження переліку первинних посад офіцерського складу, які заміщуються посадами сержантського і старшинського складу відповідно до дорожньої карти (плану заходів).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх