Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Профорієнтаційна робота на Дніпропетровщині

Добавлено: 16.02.2018 Переглянуто: 1065


Продовжується військово-професійна орієнтація військовослужбовців та цивільної молоді щодо вступу на навчання Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та Військового коледжу сержантського складу.

Так, викладач кафедри комп'ютерних інформаційних технологій факультету інформаційних технологій капітан Власенко О.В. провів зустрічі з випускниками 11 класів загальноосвітніх закладів м. Дніпра та Дніпропетровської області, а саме Марганецького району і Томаківського району.

Викладач циклової комісії із загальноосвітніх дисциплін ВКСС майор Хайло Р.О. провів агітацію серед молоді у Петриківському, Царичанському, Магдалинівському, Верхньодніпровському районах, с.м.т. Вільногірськ та у місті Кам'янське.

Профорієнтаційна робота організовувалась сумісно з обласним військовим комісаріатом м. Дніпро та представниками районних військових комісаріатів. Також на зустрічах були присутні вчителі шкіл які викладають дисципліну «Захист Вітчизни». В заходах приймали участь випускники загальноосвітніх шкіл та ПТУ. Після проведення профорієнтаційної роботи в усіх закладах були розміщенні агітаційні оголошення та обмін реквізитами для подальшої співпраці. Також були налагоджені зв’язки та розповсюджені агітаційні оголошення по всіх районних військкоматах, центрах зайнятості та освіти. На заходах випускники проявляли зацікавленість в навчанні та вступу до ВІТІ та ВКСС ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх