Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь представника кафедри іноземних мов ВІТІ у семінарі з питань мовного тестування

Добавлено: 14.02.2018 Переглянуто: 896


Вітаємо з успішним проходженням курсу BILC LTS (Language Testing Seminar) заступника завідувача кафедри іноземних мов Куценка Миколу Анатолійовича, який проходив з 29 січня по 9 лютого 2018 року на базі Європейського центру досліджень у галузі безпеки імені Джорджа Маршала у м. Гарміш-Партенкірхен (Федеративна Республіка Німеччина).

Учасників семінару ознайомили з останніми вимогами до складання та проведення тестування, а також з досвідом країн НАТО у проведенні тестування на основі вимог мовного стандарту НАТО STANAG 6001.

Семінар складався з теоретичних занять та практичних тренінгів під час яких учасники семінару мали змогу застосувати отримані теоретичні знання та розробляли тестові завдання для тестування чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, говоріння, читання та письма.

За результатами виконання програми курсу пр. ЗСУ Куценко М.А. отримав сертифікат про успішне закінчення курсу “ BILC Language Testing Seminar”. Бажаємо Миколі Анатолійовичу нових професійних здобутків та плідно застосовувати отримані знання у навчанні та тестуванні курсантів інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх