Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військово-професійна орієнтація молоді Полтавщини

Добавлено: 12.02.2018 Переглянуто: 950


З 06 по 09 лютого 2018 року офіцерами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут разом з районними військовими комісаріатами була проведена профорієнтаційна робота в чотирьох містах Полтавської області: Полтаві, Миргороді, Лубнах та Кременчуці.

В ході проведених зустрічей було представником кафедри Автоматизованих систем управління факультету інформаційних технологій нашого інституту підполковником Троцько О.О. проінформовано близько 1000 осіб з числа цивільної молоді та ліцеїстів Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Представник інституту ознайомив потенційних вступників з правилами прийому до вишу, особливостями навчання. Заходи відбувалися в патріотичному дусі та мали важливе виховне значення для молоді Полтавщини.

Агітаційна робота щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проводиться постійно протягом року. Слідкуйте за інформацією на сайті інституту та у військових комісаріатах вашого регіону.

До уваги випускників загальноосвітніх середніх навчальних закладів!

6 лютого, почалася реєстрація на ЗНО-2018 – вона продовжиться до 19 березня.

Для вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації на денну форму навчання (схема підготовки “курсант”) на основі повної загальної середньої освіти вступники подають: сертифікати ЗНО:

1. Українська мова та література.

2. Математика.

3. Фізика або Іноземна мова, або Історія України.

Для вступу до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації на денну форму навчання (схема підготовки “курсант”) на основі повної загальної середньої освіти вступники подають: сертифікати ЗНО:

1. Українська мова та література.

2. Математика або Фізика, або Іноземна мова, або Історія України.

Більше інформації про ЗНО у розділі "Вступникам"-"ЗНО 2018"

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх