Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Музично-естрадний зорепад подарував курсантам творчий колектив Центрального будинку офіцерів ЗС України

Добавлено: 11.02.2018 Переглянуто: 1100


В рамках культурологічного забезпечення особового складу на передодні Дня закоханих творчий колектив відділення культури та методичної роботи Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України подарував святковий концерт курсантам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Справжній музично – естрадний зорепад: сучасні танцювальні номери, блискучі естрадні виступи та веселі постановки демонстрували під час концерту молоді виконавці.

Також курсанти почули зворушливі українські та зарубіжні композиції про кохання. Найкращою нагородою для учасників святкового концерту стали щирі посмішки, гучні оплески та гарний настрій курсантів вишу. Самі ж учасники концерту відмітили, що виступати перед військовослужбовцями було самим задоволенням, через підтримку та веселий настрій глядачів.

Родзинкою концерту став виступ уже відомої співачки факультету Телекомунікаційних систем Військового інституту Вікторії Пилипей.

За професіоналізм, високий рівень майстерності та поширення серед особового складу музичного мистецтва творчому колективу відділення культури Центрального будинку Збройних Сил України від командування інституту було вручено подяку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх