Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери запасу, які прибули для підвищення професійного рівня у ВІТІ пройшли курс з тактичної медицини

Добавлено: 09.02.2018 Переглянуто: 1268


У ході польових занять на базі Батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут військові лікарі Української військово-медичної академії провели комплексні практичні заняття з військово-медичної підготовки (тактичної медицини) «Курс бійця-рятівника» з офіцерами запасу які прибули на трьох місячні курси до ВІТІ.

Офіцери-зв'язківці набули практичних навичок з надання першої медичної допомоги пораненому, самодопомоги та взаємодопомоги безпосередньо в бойових умовах.

Під час занять офіцери також відпрацювали проведення евакуації поранених із зони бойового зіткнення до місця надання кваліфікованої медичної допомоги.

Військові медики навчили також запасників користуватися медичними засобами, які є зараз у кожного воїна, а також використовувати підручні засоби, щоб під час бойових дій боєць міг зупинити кровотечу та зробити все необхідне задля збереження життя собі або пораненому товаришу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх