Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У курсантів IV курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації розпочалася атестація на здобуття ступеню вищої освіти «бакалавр»

Добавлено: 03.02.2018 Переглянуто: 1139


На факультетах Військового інституту телекомунікацій та інформатизації розпочалась атестація курсантів IV курсу (набір 2014 року) на здобуття ступеню вищої освіти «бакалавр».

Впродовж трьох тижнів будуть перевірені знання курсантів зі спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», а також «Телекомунікації та радіотехніка».

Під час атестації курсанти проведуть захист атестаційних робіт, складуть комплексний екзамен з іноземної мови та комплексний екзамен з навчальних дисциплін циклів військово-професійної та військово-спеціальної підготовки навчального плану підготовки фахівців за освітньою програмою БАКАЛАВР.

Очолює екзаменаційну комісію заступник начальника військ зв’язку Збройних Сил України — Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України полковник Капшук Сергій Володимирович.

Атестація в інституті розпочалась з організаційного засідання екзаменаційної комісії, на якому були представлені члени екзаменаційної комісії, голови та члени підкомісій, особовий склад, який залучається до складання екзаменів.

Члени екзаменаційної комісії заслухали доповіді начальників факультетів про характеристику ділових якостей і ступеня готовності особового складу допущеного до атестації та перевірили готовність матеріально-технічної бази інституту до атестації.

Захист атестаційних робіт, теоретична частина комплексного екзамену зі спеціальності пройде на випускових кафедрах інституту, а практичні навички з питань комплексного екзамену курсанти будуть показувати на полігоні Батальйону забезпечення навчального процесу інституту (смт. Семиполки).

За результатами атестації та іспитів курсанти отримають дипломи державного зразка зі ступеню вищої освіти «бакалавр».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх