Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На факультеті Інформаційних технологій є на кого рівнятись

Добавлено: 01.02.2018 Переглянуто: 980


На факультеті Інформаційних технологій навчається курсант 231 навчальної групи Ірина Крушеницька, яку товариші та друзі характеризують, як чудову та чуйну людину, хорошого спеціаліста, прекрасного співрозмовника, інколи, жартома, кажуть «Ірина, ти талановита та прекрасна у всьому».

Як всебічно розвинена особистість Ірина постійно приймає активну участь в суспільному житті та є відмінником навчання протягом останніх 6 семестрів. Неодноразово перемагала в конкурсі української мови імені Петра Яцика. У змаганнях на першість інституту серед жінок з «комплексної силової вправи» зайняла І місце. Як творча та талановита особистість, завжди приймає активну учать у оглядах-конкурсах художньої самодіяльності.

За свої здобутки курсант 231 навчальної групи Ірина Крушеницька нагороджена академічною стипендією Кабінету Міністрів України (наказ Міністра оборони України від 23.01.2018 року № 10КП).

Колектив факультету Інформаційних технологій вітає Ірину та бажає подальших успіхів у навчанні, великих нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх