Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військово-професійна орієнтація молоді

Добавлено: 31.01.2018 Переглянуто: 1030


З 15 по 26 січня 2018 року офіцерами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут разом з районними військовими комісаріатами була проведена профорієнтаційна робота у містах трьох областей нашої країни. В Кіровоградській області профорієнтаційна робота проводилась в містах Кропивницький та Олександрія, в Житомирській області – в місті Бердичів, в Дніпропетровській області – в містах Дніпро, Кривий Ріг та Новомосковськ.

В ході проведених зустрічей було проінформовано близько 1300 осіб з числа цивільної молоді. Представники інституту ознайомили потенційних вступників з правилами прийому до військового інституту, особливостями навчання. Деякі з присутніх уже виявили бажання навчатися в нашому славетному навчальному закладі.

Агітаційна робота щодо вступу до ВІТІ імені Героїв Крут проводиться постійно протягом року. Слідкуйте за інформацією на сайті інституту та у військових комісаріатах вашого регіону.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх