Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо переможців змагань за Кубок із козацького двобою "Пам'яті Героя України Анатолія Безроди та загиблих в АТО"

Добавлено: 28.01.2018 Переглянуто: 1207


28 січня 2018 року відбулися змагання зі змішаних єдиноборств ММА за Кубок із козацького двобою "Пам'яті Героя України Анатолія Безроди та загиблих в АТО" які проводились у місті Лубни. У змаганнях прийняли участь близько 200 спортсменів з різних громадських організацій, силових структур, ВНЗ багатьох областей України.

Курсанти другого курсу Військового Коледжу сержантського ВІТІ, у складі команди федерації бойового мистецтва "БУ-ДО" під керівництвом тренера майстра спорту міжнародного класу з карате, володаря Чорного поясу з карате – Чернецького О.В., здобули у неодноразовому двобої в запеклій боротьбі 2 Золоті медалі:

у ваговій категорії до 66 кг – курсант Меркулов Олександр;

у ваговій категорії до 69 кг – курсант Жунь Віктор.

Дані курсанти коледжу уже неодноразово перемагали на обласних та міжнародних змаганнях. Їх досягнення свідчать про високу фізичну підготовленість, майстерність, жагу до перемоги, сильний бойовий дух та бажання вести здоровий образ життя! Також завдяки проведенню таких змагань курсанти нашого інституту отримують важливий досвід мужності, знаходять собі нових друзів, кумирів, надають позитивну інформацію про навчання у нашому навчальному закладі для тих хто в подальшому стане на захист нашої батьківщини.

Командування інституту вважає, що випускники нашого вишу мають бути фізично розвинутими та загартованими, буди готові у любий час стати на захист нашої батьківщини і вищезазначені курсанти коледжу яскравий приклад цьому.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх